Menu

Stegt kylling med nye kartofler og skysauce / Kr. 125,-

Stegte kyllingeoverlår med nye kartofler, hjemmesyltede agurker og skysauce.

Fiskefilet med rejer/ Kr. 110,-

Frisk friteret fiskefilet på gourmet rugbrød med grønlandske rejer, hjemmelavet citronmayonnaise og hjemmesyltede rødløg

Sandwich i urtebolle / Kr. 80,-

Vælg mellem Kylling/Bacon, Skinke/Ost eller Kold røget laks 

 

Burger med pommes fritter / Kr. 135,-

200g Sashi bøf i briochebolle med sprød salat, tomat, relish,  cheddar og bacon.
Dip: Chilimayo, salatmayo, remoulade og ketchup

Salade Nicoise / Kr. 85,-

Fransk salat med tun med rødder i den franske by Nice.
Laves altid med grønne bønner, tomat, æg og oliven, samt sæsonens grønt.

Snackbrættet/ Kr. 75,-

Let tapas anretning med charcutteri, ost, oliven, chips og hjemmelavet tilbehør

Pommes friter med dip / Kr. 45,-

Dip: Chilimayo, salatmayo, remoulade eller ketchup

Restaurant Suserup | Suserupvej 7A | 4180 Sorø

booking@suserup.dk - 53 69 83 87

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter